ttv Maarssen hanteert de volgende regels tijdens de Corona

Blijf thuis als:

• Blijf thuis als je (milde) klachten hebt; verlies van reuk en/of smaak , neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts boven de 38 graden.
  • Blijf ook thuis als iemand in je huishouden koorts boven de 38 graden en/of benauwdheidsklachten heeft. Pas als iedereen 24 uur klachtenvrij is, kan je weer sporten.
  • Blijf thuis als je contact hebt gehad met iemand die positief is getest op COVID-19. Blijf in ieder geval 10 dagen na het laatste contact thuis.

In de zaal geldt:

• Als tijdens de aanwezigheid in de zaal klachten, als genoemd onder “Blijf thuis als”, ontstaan, ga dan naar huis. Omdat dit in het belang van ieders gezondheid is, zijn wij genoodzaakt om in voornoemd geval de betreffende speler vriendelijk doch dringend te verzoeken het gebouw te verlaten. Neem thuis contact op met de GGD om getest te worden en stel het bestuur bij een besmetting zo spoedig mogelijk op de hoogte.
  • Bij binnenkomst worden alle namen geregistreerd. (de competitie spelers op donderdag niet, deze zijn bekend bij de wedstrijd secretaris.) Dat is ten behoeve van eventueel contactonderzoek. Deze gegevens dienen we vier weken te bewaren en worden daarna vernietigd.
  • Tijdens de competitiewedstrijden (op de donderdag) worden maximaal 8 centrecourts neergezet.
  • De zaal zal goed worden geventileerd: de bovenramen zullen worden open gezet en tevens de nooddeur (aan het einde van de tribune).
  • Bij binnenkomst is er een desinfecterende handgel beschikbaar, gebruik deze!