tja, wat zal ik een zeggen

Gepubliceerd op 11 juni 2021 om 18:57

Groep A

Dat zijn spelers die contant betalen om twee uurtjes te spelen en spelers die 55+ lid zijn. Deze spelers mogen alleen op woensdagmiddag spelen. 

 

Groep B

Dat zijn spelers die recreatief- of competitie lid zijn van TTV Maarssen. Deze spelers spelen op dinsdag- en donderdagavond en in principe dus niet op woensdag. Velen van hen zijn lid geworden vanuit de 55+ op woensdag en komen nog regelmatig op woensdagmiddag spelen. Wij willen deze groep niet weren maar hun lidmaatschap heeft ook een keerzijde.

 

Als het druk is in de zaal hebben de spelers van groep A altijd voorrang. Dat betekent dat spelers van groep B wel eens door Jaap of Fred worden verzocht om te dubbelen of eventjes aan de kant te gaan.

 

Wij zouden het zeer waarderen als deze spelers uit eigen beweging voor MAXIMAAL 20 minuten tot een half uurtje aan de kant gaan als zij zien dat er gebrek aan speelruimte is. Indien iedereen zich sportief opstelt en zich aan deze regel houdt zijn het niet altijd de zelfde personen die aan de kant zitten. De bedoeling is dat je na een tijdje aan te kant te hebben gezeten van zelf door iemand anders wordt afgelost.

 

Laten wij ons best doen om ons hier aan te houden dan kan de woensdagmiddag nog heel lang op deze wijze blijven bestaan.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.