De 55+ groep

Een speciale plaats binnen onze vereniging is er voor de zogenaamde “55 +” groep.

Iedere woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur neemt deze groep, in een sportieve en amicale sfeer, bezit van de zaal. Nieuwkomers die de sport nog nooit hebben beoefend kunnen worden geholpen door de aanwezige Maarssen leden die hen de fijne kneepjes leert, zodat men al snel een balletje kan slaan.

In de pauze en na afloop kan men in het sportcafé iets drinken en/of nuttigen en worden de sociale contacten met de andere deelnemers aangehaald.

Competitie en recreatie leden met een leeftijd vanaf zo’n 50 jaar kunnen ook, zonder bijkomende kosten aan de woensdagmiddagen van de 55+ groep deelnemen. Indien het echter te druk is  dan worden de competitie leden verzocht om bijvoorbeeld te gaan dubbelen of voor maximaal 20 minuten een tafel vrij te maken, zodat niemand van de 55+ langs de kant zit.

Als je het bij ons naar je zin hebt gaan wij er van uit dat je recreatief lid wordt, of misschien wil je wel competitie gaan spelen. Kijk hier voor onze contributie . Met een officieel lidmaatschap is men tevens lid van Maarssen, met de daarbij behorende rechten en mag je ook op de dinsdag- en donderdagavond spelen.

Loop eens vrijblijvend binnen op woensdagmiddag in sporthal Bloemstede.
Neem je sportschoenen mee, je kunt dan gelijk proberen of deze sport iets voor jou is.