De 55+ groep

Een speciale plaats binnen onze vereniging is er voor de zogenaamde “55 +” groep.

Iedere woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur neemt deze groep, in een sportieve en amicale sfeer, bezit van de zaal. Nieuwkomers die de sport nog nooit hebben beoefend kunnen worden geholpen door de aanwezige Maarssen leden die hen de fijne kneepjes leert, zodat men al snel een balletje kan slaan.

In de pauze en na afloop kan men in het sportcafé iets drinken en/of nuttigen en worden de sociale contacten met de andere deelnemers aangehaald.

Competitie en recreatieleden met een leeftijd vanaf zo’n 50 jaar kunnen ook, zonder bijkomende kosten aan de woensdagmiddagen van de 55+ groep deelnemen. Indien het echter te druk is  dan worden de competitieleden verzocht om bijvoorbeeld te gaan dubbelen of voor maximaal 20 minuten een tafel vrij te maken, zodat niemand van de 55+ langs de kant zit.

Nieuwe spelers die zich op de woensdagmiddag aanmelden betalen € 4,50 contant per middag.  Je kunt ook € 17,- of  € 32,- vooruit betalen en dan mag je resp. 4 of 8 middagen spelen.

Als je het bij ons naar je zin hebt verwachten wij dat je recreatieflid wordt, of misschien wil je wel competitie gaan spelen. Kijk hier voor onze contributie . Natuurlijk brengen we de reeds contant betaalde bedragen in mindering. Met een officieel lidmaatschap is men tevens lid  van Maarssen, met de daarbij behorende rechten en mag je ook op de dinsdag- en donderdagavond spelen. Mocht je door omstandigheden zoals onregelmatig werk of fysieke omstandigheden niet zo vaak kunnen spelen dan blijft eerder genoemde contante betaling ook mogelijk.

Loop eens binnen op woensdagmiddag in sportzaal Bloemstede. Neem je sportschoenen mee, je kunt dan gelijk proberen of deze sport iets voor jou is.